Opdrachtgevers

Van onderwijs tot overheid, van 5 tot 4500 medewerkers: onze opdrachtgevers zijn divers in omvang en organisatie. Maar bij al onze opdrachtgevers herkennen we hetzelfde geluid: werkdruk onder werknemers, demotivatie of langdurig verzuim. Dekker Consult luistert goed naar dat geluid en zet de juiste trajecten in om mensen weer in beweging te krijgen.

Beroepen en branches

We zien vaak opdrachtgevers uit dezelfde branches terug:
Zorg & Welzijn
Overheden & Gemeenten
Onderwijs & Kinderopvang
Schoonmaak

Dat is niet geheel toevallig: dit zijn typisch de sectoren waar werknemers dezelfde moeilijkheden ervaren: psychosociale arbeidsbelasting zoals werkdruk, werkstress, onregelmatige werktijden en langdurig fysieke (over)belasting. Daar komt bij dat werknemers in deze beroepsgroepen vaak langere tijd dezelfde functie uitoefenen en een grote loyaliteit naar hun werkgever voelen. Deze medewerkers zijn in eerste instantie op zoek naar erkenning en begrip. Na jarenlange werkervaring in dezelfde branche voelen zij zich vaak benadeeld, stuurloos en onzeker over hun mogelijkheden. Dit heeft gevolgen voor het werkplezier, de houding en soms de gezondheid van de medewerker.

We zien ook de nood onder werkgevers: medewerkers die hun werk niet meer goed doen, conflicten, langdurig ziekteverzuim en oplopende kosten. Dit soort processen zijn te voorkomen of omkeerbaar: coaching en loopbaanbegeleiding motiveert medewerkers in hun groei en zelfvertrouwen. Daar waar het niet meer omkeerbaar is, kunnen we helpen middels outplacement en 2 e spoor re-integratie.

Dekker Consult Amsterdam-Alkmaar-Haarlem-Leiden

Bij Dekker Consult hebben we de kennis, de ervaring en de juiste mensen in huis om te kunnen helpen. Door onze grote betrokkenheid, deskundigheid en begrip voor menselijke processen ontstaat er tijdens de begeleiding al snel een vertrouwelijke sfeer. Dat zorgt er voor dat de medewerker actief aan de slag durft te gaan met zichzelf. Hij voelt zich weer betrokken bij de organisatie of kiest juist bewust voor een andere richting. De medewerker ziet weer kansen voor zichzelf en raakt gemotiveerd om in beweging te komen en de regie over zijn leven terug te pakken. Tenslotte zien we tijdens onze trajecten vaak de communicatie tussen werkgever en werknemer verbeteren. Geen doel, maar wel winst.

Onze opdrachtgevers

Dekker Consult is onder meer werkzaam (geweest) voor onderstaande werkgevers:

Maak nu een afspraak

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken en hoe wij u kunnen helpen? Bel 06-1665 2204 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.