Loopbaanadvies Haarlem

Heeft u nog plezier in uw werk of is het tijd voor iets anders? Carrières verlopen maar zelden volgens verwachting, maar wanneer u het gevoel heeft dat u aan alle kanten vastzit, dan is het tijd voor verandering. Loopbaanbegeleiding helpt u om een nieuw spoor te vinden.

Herkent u zich in het volgende?

U zit niet op de juiste plaats. Uw werk boeit u nog maar met mate. Uw loopbaan staat stil of voert u een richting op die u niet wilt. Of misschien is uw uitgangspunt anders: u weet dat u veel in uw mars heeft en u bent benieuwd waar uw talenten beter tot hun recht zouden kunnen komen. Wat uw motivatie ook is: u zoekt richting. In dat geval is het fijn wanneer iemand u een landkaart geeft. Iemand die de weg kent en met u meeloopt en u motiveert om op kruispunten een richting in te slaan.

Loopbaanbegeleiding Haarlem

Bij Dekker Consult te Haarlem zijn we ervan overtuigd dat voor iedereen passend en leuk werk bestaat. Een werkplek waar u ’s ochtends met plezier naartoe gaat en met waar u aan het eind van de dag met energie weer de deur uitloopt. Om te ontdekken waar die werkomgeving zich bevindt, gaan we op zoek naar uw talenten, kwaliteiten en interesses. Daarbij oriënteren we ons op u als mens en niet alleen op wat de buitenwereld van u vraagt of wat de vacaturemarkt u te bieden heeft.

Hoe ziet het loopbaanadvies eruit?

Door gesprek en onderzoek brengen we uw kwaliteiten en drijfveren in kaart. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden en stappen die u kunt zetten om uw doel te bereiken. We leren u daarbij om uzelf niet als werkzoekende te profileren maar als een professional met ervaring en bijzondere kwaliteiten.

Loopbaanadvies in het kort:
1. Intake gesprek
2. Online loopbaanonderzoek (indien gewenst)
3. Individuele loopbaan gesprekken
4. Tussentijds e-mailcontact
5. Stappenplan, opgesteld door u zelf

Regie

Dekker Consult heeft vanuit Haarlem de afgelopen jaren veel medewerkers mogen helpen bij het kiezen van een nieuwe richting en het bouwen aan hun carrière. De ervaring en inzichten die we hierbij hebben vergaard en onze kennis van de arbeidsmarkt hebben geresulteerd in een succesvolle aanpak. U verkrijgt meer zelfkennis en u raakt intrinsiek gemotiveerd. U heeft weer de regie over uw eigen loopbaan.

Vraag nu loopbaanadvies in Haarlem aan

Zoekt u hulp bij het ontwikkelen van uw loopbaan? Of wilt u meer informatie over loopbaanbegeleiding? Bel 06-1665 2204 of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek in Haarlem.

Let op: wilt u na het gratis intakegesprek verder met loopbaanbegeleiding van Dekker Consult? Dan doen we u een boek naar keuze met het thema loopbaanontwikkeling cadeau!