Ervaringen

Wat zeggen onze klanten over ons!
Het coachingstraject duurde twee maanden. De 6 gesprekken met de coaches van Dekker Consult heb ik als positief en met respect voor de persoonlijke situatie ervaren. De gebruikte methodieken gaven mij inzicht en helderheid over de stappen die ik kon gaan zetten om een andere baan te vinden en uiteindelijk ook te krijgen!

Door samen met de coach een arbeidsprofiel te maken is voor mij inzichtelijk geworden welke banen mijn voorkeur hebben. Verder hebben we stilgestaan bij mogelijke zoekstrategieën, de wijze waarop je je kunt presenteren bij een werkgever en de manier waarop je een sollicitatiegesprek kan voeren.

De begeleiding van Dekker Consult heeft mij geholpen bij het vinden en krijgen van een nieuwe functie! Hiervoor dank!

M.G.

ICT coördinator

Op zoek naar de beste loopbaancoach heb ik bij Dekker Consult aangeklopt. In eerste instantie wist ik niet precies wat ik kon verwachten van zo’n traject. Feit was dat ik wist dat het tijd werd om te gaan solliciteren maar ik had geen idee waar te beginnen. Vacatures spraken me niet aan en mijn cv zou ook wel aangepakt moeten worden, maar hoe? Elke keer als ik bij Dekker Consult op gesprek was geweest zag ik het weer wat beter zitten. Ik voelde me geïnspireerd tot het zetten van de volgende stap, precies wat ik nodig had. Ondertussen ben ik in korte tijd helemaal klaar voor de arbeidsmarkt en is het alleen nog een kwestie van gesprekken voeren bij bedrijven en bureaus totdat de juiste baan zich aandient. Nogmaals veel dank, ik heb er veel aan gehad!
Esther D.

Mediator

Helemaal in de war en boos en gefrustreerd ging ik naar het intake gesprek voor een tweede spoor traject bij Dekker Consult. Ik voelde me door mijn werkgever en bedrijfsarts niet serieus genomen en snapte niet wat er van mij verwacht werd en waarom. Marja heeft eindeloos veel geduld en een enorm vertrouwen in de mens en zijn mogelijkheden. Samen hebben we mijn opties onderzocht en al snel werd duidelijk dat de uitvaartbranche passend zou kunnen zijn. Ik heb onder begeleiding van Dekker Consult een paar netwerkgesprekken gevoerd en een korte opleiding gevolgd. Binnenkort ga ik starten met een proefperiode bij een leuke werkgever. Nooit gedacht dat mijn carrière deze nieuwe wending zou nemen. Dekker Consult super bedankt!
Charlotte M.

Verzorgende

Vanaf het eerste contact met Marja is een vertrouwd gevoel ontstaan, voor mij een belangrijke basis voor onze samenwerking. Ik wist dat het niet gemakkelijk zou worden, vanwege de ingewikkelde situatie waarin ik mij bevond en nog bevind. Marja heeft mij begeleiding geboden met grote betrokkenheid en respect voor mij, mijn gezondheid en mijn wensen. Waar ik vooral dankbaar voor ben is dat Marja is blijven kijken naar en geloven in mijn mogelijkheden. Marja gaat positief, actief, confronterend en eerlijk te werk. Ze houdt overzicht en verheldert de verwachtingen van alle betrokkenen. Bovendien zet ze zich in om op zoek te gaan naar oplossingen en antwoorden, ook wanneer dit niet haar eigen expertise betreft. Daarbij heeft Marja goed rekening weten te houden met mijn behoefte aan rust, mijn verantwoordelijkheidsbesef en mijn behoefte om zelf de regie te houden. Naar mijn mening hanteert ze een aangename manier van begeleiden zonder te veel te sturen. Ondanks verscheidene ups en downs die we tijdens mijn traject samen goed hebben doorstaan, voelde ik me gesterkt in mijn zoektocht en heb ik een leuke passende werkplek gevonden.
K. van Rijswijck

Orthopedagoog

In de periode augustus 2015- 2016 heeft Marja Dekker mij begeleid tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe, passende werkomgeving. Ik heb deze begeleiding als zeer betrokken, integer en prettig ervaren. De gestructureerde opbouw van het traject bood mij houvast, terwijl er ook voldoende flexibiliteit was om in te spelen op ontwikkelingen die zich voordeden. Er wordt echt persoonlijk maatwerk geboden. Enorm groot pluspunt vond ik, is dat Marja je zelf aan het stuur laat zitten gedurende het begeleidingstraject. Vanuit je eigen kracht en persoonlijkheid wordt je ondersteund. Dit werkte voor mij perfect. Inmiddels ben ik vol vertrouwen aan een nieuwe fase in mijn carrière begonnen.
M.B.

Beleidsadviseur Gemeente Alkmaar

Afgelopen jaar is duidelijk geworden dat ik na een medische behandeling blijvend een handicap zou overhouden. Dit betekende onder andere dat een baan in het basisonderwijs fysiek te zwaar zou zijn. Dit vond ik erg moeilijk om te aanvaarden. Ik kwam in een tweede-spoor traject terecht en ontmoette zo Marja en haar collega Manon. Zij zagen mijn kwaliteiten en hebben mij met veel geduld begeleid. Ik heb het als zeer prettig en constructief ervaren dat zij zowel mijn kwaliteiten herkenden als ook mijn rouwproces om mijn handicap erkenden. Hoewel het doel was om mij als werknemer zo snel mogelijk aan een nieuwe betaalde baan te helpen hebben zij gezien dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Ik heb een time-out gekregen. Marja heeft mij op een warme en zakelijke manier begeleid. Ze kan goed luisteren en is kritisch op een empathische manier. Haar integriteit heeft bij mij respect opgewekt omdat ze zonder het belang van haar opdrachtgever uit het oog te verliezen mij vooral het gevoel heeft gegeven er voor mij te zijn. Ik vind het sterk dat zij er zo voor gezorgd heeft dat mijn werkgever en ik niet tegenover elkaar kwamen te staan. Inmiddels ben ik gestart met mijn nieuwe baan en ik kijk terug op een positief en constructief begeleidingstraject met een goed inhoudelijk resultaat. Hartelijk bedankt Dekker Consult!
M. Koeiman

Leerkracht

Tijdens mijn laatste maanden bij mijn vorige werkgever ben ik begeleid door Dekker Consult bij het profileren van mezelf op de arbeidsmarkt. Marja en haar collega’s hebben mij geholpen helder te krijgen welk doel ik voor ogen heb voor mijn toekomstige loopbaan en mij geholpen een duidelijke koers uit te zetten met een geweldig CV en een gedegen motivatie. Hiervoor was het niet alleen belangrijk te focussen op wat mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn, maar vooral in te gaan op wie ik ben als persoon en wat ik te bieden heb. De aandacht voor het persoonlijke en het kwijt kunnen van je gevoel tijdens de rollercoaster waar je in komt wanneer je je baan verliest, is voor mij de belangrijkste reden Dekker Consult te zullen aanbevelen bij anderen. Door de begeleiding van Dekker Consult weet ik wat ik wil en waar ik sta op de arbeidsmarkt. Bedankt!
M. Gemser

Kinderwerker

Mijn ervaring met Dekker Consult is zeer positief. Marja en haar collega’s geven de juiste begeleiding en aandacht door er voor je te zijn, zowel op werkgebied als privé aangelegenheden. Ik heb veel gehad aan de tips en motivatie gesprekken. Dank je wel!
C. Lewis

Helpende

Marja wat heb je mij fijn geholpen! Ik zat in een zeer vervelende werksituatie en de enige oplossing was verbreken van het arbeidscontract. Omdat ik in het kleine familiebedrijf al 9 jaar werkzaam was, lagen de verhoudingen erg bij elkaar en vond ik het moeilijk om in gesprek te gaan. Marja heeft mij hierin gesteund, rationeel gedacht en een planning gemaakt om het gesprek zakelijk en rustig in te gaan. We hielden contact als er ontwikkelingen waren en als ik vragen had, kon ik haar altijd bellen. Uiteindelijk na veel gesprekken en een pittige onderhandeling, is mijn contract beëindigd. Veel van geleerd! Ik had altijd moeite met confrontaties, maar heb hierdoor meer vertrouwen gekregen.
J.D.

Afdelingsmanager parfumerie