Coaching

Werken willen we allemaal. Maar wat voor de één leuk werk is, is voor de ander elke keer een grote hordeloop. Zou u met meer plezier naar uw werk willen gaan, of succesvoller willen zijn? Heeft u last van stress, onzekerheid of uitstelgedrag? Coaching neemt uw valkuilen en overtuigingen onder de loep en helpt u op weg naar een positievere en leukere manier van werken.

Voorkom dat het misgaat

Een ongelukkige werksituatie die te lang duurt gaat ten koste van uw gezondheid. Wanneer u elke dag met tegenzin naar uw werk gaat of na een dag werken met hartkloppingen op de bank zit wordt dat op de lange duur onhoudbaar. Maar ook wanneer u al een tijdje voelt dat u stilstaat en niet meer vooruit komt is het tijd voor verandering. Voorkomen is zóveel beter dan genezen!

Stress en burn-out coaching

Herkent u zich bijvoorbeeld hierin: u kunt slecht tegen drukte of herrie, u heeft slaapproblemen, u reageert vaak emotioneel, u maakt meer fouten, u reageert kortaf naar uw omgeving of u vindt het lastig uw grenzen aan te geven. Daarbij heeft u misschien last van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid, hartkloppingen of buikpijn. Dit zijn mogelijk symptomen van te veel stress. Langdurige stress kan leiden tot overspanning en in een later stadium tot een burn-out.

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Herkent u zich in één van de volgende aspecten? U voelt zich onzeker en ervaart een gebrek aan zelfvertrouwen, u heeft moeite met het stellen van prioriteiten en het structureren van uw bezigheden, u vertoont uitstelgedrag, u heeft faalangst of u bent perfectionistisch. U vindt het lastig om uw grenzen aan te geven en met weerstand of kritiek om te gaan.

Dekker Consult Coaching

Dekker Consult coacht al vele jaren met succes. We helpen u inspanning en ontspanning in balans te brengen. Eén van onze uitgangspunten is dat ieder mens overtuigingen heeft ontwikkeld over zichzelf en anderen. Deze overtuigingen bepalen hoe we naar situaties en naar onszelf kijken en hoe we problemen oplossen. Belemmerende overtuigingen kunnen leiden tot problemen in ons functioneren en welbevinden. Coaching leert u om de invloed hiervan af te zwakken en om te buigen naar vertrouwen, zelfredzaamheid en groei. We maken daarbij gebruik van onze eigen levenservaring en verschillende technieken uit onder meer NLP en systeemopstellingen.

Het resultaat van onze coaching

Door coaching en training vergroot u uw zelfkennis en zelfvertrouwen. U leert uw talenten en drijfveren te ontdekken en hoe u die optimaal kunt gebruiken bij uw werk. U leert hoe u zichzelf op een andere, meer effectieve manier kunt gedragen en hoe u uw leerdoelen bij kunt stellen. U leert anders te denken en anders te doen. En dat alles met het gevolg dat u meer plezier en succes beleeft in uw leven en op het werk. Onze coaches maken gebruik van hun levenservaring en helpen u graag inspanning en ontspanning in balans te brengen.

Vraag nu coaching aan bij Dekker Consult

Wilt u graag kennismaken met Dekker Consult Coaching? Belt u ons voor een vrijblijvende kennismaking op 06-1665 2204.

Let op: wilt u na onze kennismaking verder met coaching van Dekker Consult? Dan doen we u een boek naar keuze met het thema coaching of persoonlijke ontwikkeling cadeau!