Onze visie

Dekker Consult spant zich in om voor werkgevers dé specialist te zijn op het gebied van preventie, re-integratie en outplacement.
Opdrachtgevers
We zijn er voor onze opdrachtgevers om te sparren en te denken in oplossingen. We investeren in een duurzame relatie omdat we geloven in de kracht van vertrouwen en samenwerken.
Onze cliënten
Onze cliënten mogen rekenen op onze volledige inzet, onze betrokkenheid en ons begrip. We luisteren en we confronteren, we stimuleren en motiveren. In ruil verwachten we commitment zodat we samen het beste voor elkaar kunnen krijgen.
Onze kwaliteit
Kwaliteit is voor ons net zo normaal als ademhalen. Onze opdrachtgevers en cliënten rekenen op ons. Kennis en kunde zijn deel van ons fundament. We investeren continue in onze eigen ontwikkeling. Diegenen die voor en met ons werken hanteren dezelfde normen en waarden. We streven er niet naar het grootste bureau te zijn, maar we willen wel de beste kwaliteit leveren.
Ons netwerk
Concurreren doen we niet, krachten bundelen en samenwerken wel. Netwerken is voor ons: verbinden en mogelijkheden vergroten.