Coaching

Uw personeel is uw kostbaarste kapitaal. Maar zorgt u wel goed voor uw werknemers? Weet u of uw mensen goed in hun vel zitten en niet te lijden hebben onder stress? Coaching is een uitstekende tool om uw werknemers gemotiveerd te houden. Het zorgt voor meer plezier in het leven en het werk.
Wilt u de ontwikkeling van uw medewerker versterken zodat hij meer zelfvertrouwen en plezier naar zijn werk gaat? En zodat hij succesvoller is? Of maakt u zich zorgen over de belastbaarheid en het stress niveau van uzelf of uw medewerker? Dekker Consult heeft voor diverse vraagstukken maatgerichte begeleiding.

Voorkomen is beter dan genezen

Een langdurig zieke werknemer kost u als werkgever veel geld. Niet alleen betaalt u 2 jaar lang het loon door, u moet ook voor vervanging zorgen en aan allerlei wettelijke eisen voldoen zoals case management, arbo dienstverlening, re-integratiebegeleiding en uitgebreide verantwoording aan het UWV. Een kostbare en tijdrovende zaak, die u wellicht had kunnen voorkomen door tijdig preventie in te zetten.

Dekker Consult Coaching

Dekker Consult coacht al vele jaren met succes werknemers op alle niveaus. Eén van onze uitgangspunten bij coaching is dat ieder mens overtuigingen heeft ontwikkeld over zichzelf en anderen. Deze overtuigingen bepalen hoe we naar situaties kijken en hoe we problemen oplossen. Coaching leert uw werknemer om de invloed hiervan af te zwakken en om te buigen naar vertrouwen, zelfredzaamheid en groei. We maken daarbij gebruik van onze eigen levenservaring en verschillende technieken uit onder meer NLP en systeemopstellingen.

Dekker Consult biedt coaching op verschillende gebieden zoals:

  • Stress en burn-out coaching
  • Coaching voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling

Het resultaat van onze coaching

Door coaching vergroten we de zelfkennis en het zelfvertrouwen van werknemer. Uw medewerker leert hoe hij zijn talenten en drijfveren optimaal kan inzetten. Hij leert hoe hij doelen kan bijstellen en zich op een andere, meer effectieve manier kan gedragen. Uw medewerker zal ervaren dat hij op een andere manier gaat denken en handelen, met het gevolg dat hij meer plezier en succes beleeft in zijn leven en werk.

Laat uw medewerkers coachen door Dekker Consult

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Dekker Consult Coaching? Belt u ons voor een vrijblijvende kennismaking op 06-1665 2204.