Ons bedrijf, ons team, en u

Bij Dekker Consult vinden we de match tussen klant, case en professional heel belangrijk. Het gaat er tenslotte om dat wij u op de beste manier kunnen helpen. Marja Dekker, eigenaar van Dekker Consult, doet de intakes en koppelt u daarna aan de juiste professional binnen het team. Op die manier kunt u rekenen op de best mogelijke samenwerking.
Marja Dekker

Marja Dekker

oprichter en eigenaar van Dekker Consult, (loopbaan)coach en adviseur

Marja is zelfstandig ondernemer arbeidsmobiliteit sinds 2004. Ondernemer en ‘out of the box’ denker. Ze staat stevig in haar schoenen en is in staat om over ieder obstakel heen te komen. Ze kan zowel letterlijk als figuurlijk de hoogste bergen beklimmen. Heeft een voortdurende drang naar nieuwe uitdagingen en is zeer nieuwsgierig van aard. Past zich makkelijk aan. Ze kan met eindeloos geduld en veel respect naar andermans problemen luisteren en uitstekend advies geven, daarbij gebruik makend van haar eigen ervaring. Ze is praktisch en creatief in haar aanpak.
Sandra Woelders

Sandra Woelders

Re-integratie adviseur, (loopbaan)coach en stress counselor

Sandra is een breed inzetbare coach door haar studie Psychologie, gecombineerd met verschillende opleidingen op het gebied van (loopbaan)coaching, training en systemisch werken. Daarnaast is zij een gecertificeerd stress counselor, die individuen en organisaties preventief en curatief kan adviseren op het gebied van stress management. Doordat zij zelf 15 jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven werkzaam is geweest, is zij goed in staat om zowel de belangen van de werkgever als de werknemer te behartigen. Zij krijgt veel energie van re-integratie Tweede Spoor en outplacement trajecten. Sandra is analytisch en weet snel tot de kern te komen. Ze beschikt over verschillende methodieken om het gewenste doel te bereiken op een manier die het best bij de betreffende cliënt past. Ze is aangesloten bij NOBCO en NOLOC.
Frances van den Broeke

Frances van den Broeke

Re-integratieadviseur en (loopbaan)coach

Frances omschrijft zichzelf als een coach waarmee je gemakkelijk rapport hebt. Ze begeleidt al bijna 30 jaar met plezier, humor en grote betrokkenheid mensen met uiteenlopende achtergronden en niveaus. Juist die diversiteit houdt haar scherp. Ze is fan van een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak – in kleine stappen doen wat werkt. Daarnaast is ze de afgelopen jaren ook geïnspireerd geraakt door ervaringsgericht en systemisch werken, een methode die een laag dieper gaat. Haar up- to-date kennis van de arbeidsmarkt, loopbanen en toegepaste psychologie zet ze graag in om mensen te helpen een passende bestemming te vinden.
Bill Admiraal

Bill Admiraal

Coach

Bill verzorgt coaching, training en advisering op alle niveaus in de organisatie waaronder verhoging van de effectiviteit, coachen op leiderschap en ondersteuning bij organisatieveranderingsprocessen. Bill is meer dan 25 jaar actief op Schiphol geweest in alle facetten van Human Resources en General Management. Hij werkt volgens de NOBCO gedragscode en is gecertificeerd om te werken met DISC: een krachtig instrument om zowel managers als groepen snel inzicht te geven in hun stijl van leidinggeven en het effect daarvan op het eindresultaat. Kenmerkend voor Bill is het persoonlijke contact, het enthousiasme en motivatie om een duurzaam resultaat te bereiken. Dit alles met respect voor elkaar en op basis van “afspraak is afspraak”