Ons bedrijf, ons team, en u
Bij Dekker Consult vinden we de match tussen klant, case en professional heel belangrijk. Het gaat er tenslotte om dat wij u op de beste manier kunnen helpen. Marja Dekker, eigenaar van Dekker Consult, doet de intakes en koppelt u daarna aan de juiste professional binnen het team. Op die manier kunt u rekenen op de best mogelijke samenwerking.
Marja Dekker

Marja Dekker

oprichter en eigenaar van Dekker Consult, (loopbaan)coach en adviseur

Marja is zelfstandig ondernemer arbeidsmobiliteit sinds 2004. Ondernemer en ‘out of the box’ denker. Ze staat stevig in haar schoenen en is in staat om over ieder obstakel heen te komen. Ze kan zowel letterlijk als figuurlijk de hoogste bergen beklimmen. Heeft een voortdurende drang naar nieuwe uitdagingen en is zeer nieuwsgierig van aard. Past zich makkelijk aan. Ze kan met eindeloos geduld en veel respect naar andermans problemen luisteren en uitstekend advies geven, daarbij gebruik makend van haar eigen ervaring. Ze is praktisch en creatief in haar aanpak.
Geert Kannegieter

Geert Kannegieter

re-integratie adviseur en (loopbaan)coach

Geert ziet zichzelf als de deskundige die een tijdje met u mee op loopt totdat u op eigen kracht weer verder kunt en passend, duurzaam werk binnen handbereik is. Geert is een creatieve meedenker, hij is nieuwsgierig, komt snel tot de kern en heeft een groot analytisch vermogen. Hij is integer en straalt vertrouwelijkheid uit. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de arbeidsmarkt van de toekomst en signaleert kansen die ontstaan. Bij zijn coaching gaat Geert intuïtief en creatief te werk. Hij gelooft in ervaringsgericht leren. Door zijn onderwijsachtergrond weet hij hoe een mens leert en zich ontwikkelt.
Frances van den Broeke

Frances van den Broeke

Re-integratieadviseur en (loopbaan)coach

Frances omschrijft zichzelf als een coach waarmee je gemakkelijk rapport hebt. Ze begeleidt al bijna 30 jaar met plezier, humor en grote betrokkenheid mensen met uiteenlopende achtergronden en niveaus. Juist die diversiteit houdt haar scherp. Ze is fan van een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak – in kleine stappen doen wat werkt. Daarnaast is ze de afgelopen jaren ook geïnspireerd geraakt door ervaringsgericht en systemisch werken, een methode die een laag dieper gaat. Haar up- to-date kennis van de arbeidsmarkt, loopbanen en toegepaste psychologie zet ze graag in om mensen te helpen een passende bestemming te vinden.
Bill Admiraal

Bill Admiraal

Coach

Bill verzorgt coaching, training en advisering op alle niveaus in de organisatie waaronder verhoging van de effectiviteit, coachen op leiderschap en ondersteuning bij organisatieveranderingsprocessen. Bill is meer dan 25 jaar actief op Schiphol geweest in alle facetten van Human Resources en General Management. Hij werkt volgens de NOBCO gedragscode en is gecertificeerd om te werken met DISC: een krachtig instrument om zowel managers als groepen snel inzicht te geven in hun stijl van leidinggeven en het effect daarvan op het eindresultaat. Kenmerkend voor Bill is het persoonlijke contact, het enthousiasme en motivatie om een duurzaam resultaat te bereiken. Dit alles met respect voor elkaar en op basis van “afspraak is afspraak”
Raymond Chrispijn

Raymond Chrispijn

Coach

Raymond ziet zichzelf als een betrokken en oplossingsgerichte coach. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en activering. Deze ervaring zet hij nu in voor Dekker Consult. Raymond beschikt over veel kennis van de arbeidsmarkt en schetst zijn kandidaten daarvan een realistisch beeld. Hij is analytisch, maar ook empathisch en intuïtief. Met zijn creativiteit weet hij zijn cliënten nieuwe ideeën aan te reiken. Tegelijkertijd is hij praktisch van aard en werkt hij stap voor stap naar een mooi eindresultaat. Hij wordt gewaardeerd om zijn rustige uitstraling en zijn oprechte interesse in cliënten.