Voor wie

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers in de volgende branches maken gebruik van onze expertise:

  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs & Kinderopvang
  • Overheden & Gemeenten
  • Bouw en productie

De grootte van onze opdrachtgevers varieert van 50-4500 medewerkers.

Uit onderzoek blijkt dat werken in bovengenoemde branches vaak als zwaar wordt ervaren. Dat komt voornamelijk door psychosociale arbeidsbelasting zoals werkdruk, werkstress, onregelmatige werktijden en langdurig fysieke (over)belasting.

Onze ervaring leert ook dat deze medewerkers vaak langere tijd dezelfde functie uitoefenen en een grote loyaliteit en betrokkenheid naar hun werkgever hebben.

Medewerkers die bij ons in begeleiding komen zijn in eerste instantie op zoek naar erkenning en begrip. Na jarenlange werkervaring in dezelfde branche voelen zij zich vaak benadeeld, stuurloos en onzeker over hun mogelijkheden. Dit heeft gevolgen voor de houding van de medewerker op de werkvloer of richting de werkgever.

Door onze aanpak zorgen wij ervoor dat uw medewerker zich actief en positief opstelt, zelfstandig en onafhankelijk stappen zet en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Wij nemen u hierdoor werk en zorg uit handen.

Particulieren
Uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom bij Dekker Consult. Voor particulieren hanteren wij speciale tarieven. Heeft u een werkgever? Dan kunnen wij samen met u inventariseren of er budget is voor loopbaanadvies of een outplacementtraject.